De smartphone LG Wing kenmerkt zich met het nieuwste ontwerp en technologieën.

De LG Wing biedt met zijn unieke design een geweldige filmervaring. De telefoon is in oktober 2020 uitgekomen en is sindsdien het gespreksonderwerp bij de telefoonliefhebbers. Door zijn aparte draaibare extra scherm kun je terwijl je op je horizontale scherm een film of serie kijkt op het andere scherm nog andere taken uitvoeren! Het horizontale scherm heeft een grote van 6.8 inch en het extra scherm eronder is 3.9 inch. Het is zelfs mogelijk om tegelijk zowel voor als achter te filmen! Dit kost natuurlijk wel tweemaal zo veel geheugen. Een goede micro SD kaart mag dus niet ontbreken. Gelukkig heeft de LG Wing de optie om een externe geheugenkaart te plaatsen tot wel 2 TB.

  • Camera: 64MP / 13MP / 12MP (triple camera)
  • Video-opname kwaliteit: 4K tot 60FPS
  • Connectiviteit: 5G, WI-FI en Bluetooth 5.1
  • Beeldscherm: 6.8 inch Flawless P-OLED FullVision
  • Batterij: Li-Po 4000 mAh / Fast Charge / Wireless Charge
  • Opslag: uitbreidbaar met micro SD tot 2TB
  • USB: USB Type-C

Beste filmervaring met een geheugenkaart

Om de prestaties van de LG Wing te optimaliseren is het gebruik van een micro SD kaart aan te raden. Door deze geheugenkaart kun je volop genieten van deze nieuwe smartphone.

De LG Wing heeft een 6.8 inch Flawless P-OLED FullVision-scherm. Hierin kun je op de beste manier films kijken met het filmische 21:9-beeld. Het scherm bevat 2460 x 1080 pixels dat is dus optimaal genieten van je films of series! Door het 8GB RAM-geheugen zal je telefoon niet snel vertragen. Je films zullen dus met weerzinwekkende snelheden worden gestreamd. Het is dus zaak dat je een snelle micro SD kaart plaatst in je toestel.

Het interne geheugen van deze smartphone is daarentegen niet zo groot. Met zijn 128 GB heb je wellicht te weinig om een hele vlucht of treinreis aan films te downloaden. Het is daarom verstandig om een micro SD kaart aan te schaffen. Als je nog keuzes wilt hebben in wat je wilt kijken is de Lexar Play micro SDXC een aanrader! Deze bevat tot maar liefst 1TB aan geheugen. De Samsung Pro Plus micro SDXC is ook razendsnel. Met zijn leessnelheid van 160 MB/s hoef je niet lang te bufferen en kun je aan een stuk door films en series kijken.

Eindeloos films en series kijken

Met gebruik van een micro SD kaart kun je eindeloos filmpjes en series kijken. Zo kun je ook het scherm draaien voor het perfecte beeld.

De batterij van de LG Wing heeft maar liefst uit 4000 mAh. Hiermee kun je je kijkplezier optimaliseren en urenlang films en series streamen. De batterij kan ook nog eens draadloos worden opgeladen, wat betekent dat je zonder stopcontact ook nog lang zoet bent. Zo kun je bijna alle content van je micro SD kaart in een keer kijken!

Zelf filmpjes maken met jouw micro SD kaart

De LG Wing bevat de nieuwste snufjes waardoor het filmen met deze smartphone van zeer goede kwaliteit is. Alle beelden kunnen gemakkelijk op jouw micro SD kaart worden opgeslagen.

Naast films en series is het natuurlijk ook leuk om je eigen avonturen terug te kijken. Bij het opnemen hiervan kun je gebruik maken van de camera aan de achterzijde. Dit zijn er maar liefst 3! De hoofdcamera en twee ultragroothoekcamera’s. Waarvan een van de ultragroothoekcamera’s wordt gebruikt voor de Gimbal-modus. Hierbij kan je met een on-screen joystick het beeld bewegen zonder de telefoon te bewegen. De camera’s bevatten ieder 64 megapixels. De LG Wing komt ook met een frontcamera met 32 megapixels. Om optimale video’s te maken is de LG Wing ook met software uitgerust voor beeldstabilisatie, draaibaarheid en Ultra Wide Angle. Deze mooie zelfgemaakte video’s kunnen perfect opgeslagen worden op een micro SD kaart dat tot wel 2TB aan materiaal kan huishouden.

Is de LG Wing de ideale smartphone?

Om het optimale uit de nieuwe LG Wing te halen, is een goede geheugenkaart een must. Hierbij kun je volop genieten van je nieuwe smartphone.

Tegenwoordig is je smartphone veel meer dan een telefoon. De LG Wing doet hier nog een flinke schep bovenop. Met zijn geweldige camera’s, prachtige beeldschermen en krachtige processor is deze smartphone, gepaard met een snelle micro SD kaart (geheugenkaart), een absolute topaankoop!