Heeft u ook wel eens de pop-up in beeld gekregen dat uw geheugenkaart vol zit? Dit is natuurlijk zeer vervelend. Daarom heb ik hieronder in kaart gebracht welke voordelen er zitten aan een Micro SD kaart van 512Gb.

Voordeel: Switch

De SanDisk Micro SD kaart met 512 GB voor de Nintendo Switch.

Juist jij wilt natuurlijk altijd en overal je games willen kunnen blijven spelen en opslaan. Daarom hebben SanDisk en Nintendo de handen samen in één gestoken. Samen hebben zij een Micro SD kaart ontwikkeld speciaal voor de Nintendo Switch. Met de hoogste capaciteit van de Nintendo Micro SD kaart 512Gb zal het niet snel meer gebeuren dat je jouw progressie niet kunt opslaan. Vanwege de grootte in capaciteit kunt u meerdere games naast elkaar opslaan zonder eerst een game te verwijderen. Het continu verwisselen van geheugenkaarten is daarmee dus verleden tijd. De kaarten hebben een optimale lees-, en schrijfsnelheid waardoor alle games en schermen soepel en snel geladen wordt.

Voordeel: In de auto

Een rijdende auto met navigatie

Voor het gebruik van een Micro SD kaart 512Gb geheugenkaart zijn er verschillende toepassingen waarbij u hem in de auto kunt gebruiken. Vele auto’s die tegenwoordig op de markt komen, worden steeds vaker uitgerust met high-end infotainmentsystemen. Een van de toepassingen waarvoor het gebruik van een grotere capaciteit handig is, is voor het opslaan van een navigatiesysteem. U kunt uw navigatiesysteem uitbreiden door andere landen/werelddelen toe te voegen aan uw systeem, of door een update te laten plaats vinden.

Naast het opslaan van uw navigatiesysteem is, is het ook mogelijk om muziek te beluisteren en films te bekijken. Op een Micro SD kaart 512Gb kunt u gemiddeld 150 uur aan films bekijken en gemiddeld 5.250 uur aan muziek beluisteren. Hierdoor kun je een ruim assortiment kwijt, waardoor je nooit bent uitgekeken en nooit bent uitgeluisterd naar jouw favorieten. Een lange reis naar uw vakantiebestemming komt daarmee binnen handbereik.

Voordeel: Telefoon

Een SanDisk Micro SD kaart dat in een Samsung telefoon wordt gestopt.

Iedereen die veel muziek luistert via zijn telefoon heeft wel is te maken gehad met het feit dat zijn/haar data bundel op was. Daardoor was het niet meer mogelijk om te luisteren naar zijn favoriete streamingsdienst. Dit is natuurlijk erg vervelend. Dit maakt het een ideale uitkomst dat je gemakkelijk je muziek kan opslaan op een Micro SD kaart 512Gb geheugenkaart, waarmee je tot wel 5250 uur aan muziek kunt opslaan.

Een ander voordeel aan extra geheugen in jouw telefoon, is dat je enorm veel games en applicaties op jouw telefoon kwijt kunt. Vele spellen nemen tegenwoordig tussen de 500Mb en 5Gb aan ruimte in beslag. Door middel van het aanschaffen van een Micro SD kaart 512Gb, zorg je ervoor dat je altijd ruimte genoeg overhoudt voor muziek of andere randzaken op jouw telefoon. Hiermee kun je het interne geheugen vrijlaten voor het Operating System.

Voordeel: Drones

De Mavic 2 Pro drone

Wie filmt met een drone komt er al gauw achter dat je met een kleinere geheugenkaart, niet heel veel beelden kunt filmen. Omdat jij juist zo lang mogelijk wilt blijven vliegen, wil je dus automatisch ook langer opnemen. Om ervoor te zorgen dat jij altijd genoeg ruimte vrij hebt, is de aanschaf van een Micro SD kaart 512Gb geen slechte keuze. Hiermee voorkom je dat je net op locatie bent aangekomen, en dat je geheugenkaart al vol zit. Wanneer je de drone Mavic 2 Pro bezit, is het aan te raden om een kijkje te nemen op die pagina.

Voordeel: Beveiligingscamera / Dashcam’s

Beveiligingscamera met 512gb Micro SD kaart

Wanneer je voor 3 weken op vakantie gaat, wil je er natuurlijk wel voor zorgen dat alles veilig thuis is. Zojuist heb je een beveiligingscamera aangeschaft en geïnstalleerd maar je wilt er wel zeker van zijn dat alle beelden nog op de camera staan als je terug komt. Beveiligingscamera’s en dashcam’s zijn zo geprogrammeerd, dat zij de oudste beelden overschrijven wanneer het opslagmedium vol zit. Om te voorkomen dat de beelden van jouw eerste week vakantie wordt overschreden, kun je het beste een Micro SD kaart 512Gb invoeren in uw device.